Peter LeMarc på distans

Filuren.com
På morgon fick jag ett mail om att min vara fanns inne i lager någonstans i Sundbyberg så jag åkte dit på förmiddagen. Det blev en härlig promenad som tog slut vid Solna tunnelbanestation. Först tänkte jag åka hem en kort stund men jag åkte till kungsträdgården istället. Därifrån gick jag i det härliga vädret, förbi djurgårdsbron och upp bland ambassaderna. Jag gick även förbi min andra arbetsplats, Berwaldhallen. Oj, jag blandade visst ihop mig med en annan Anders Berglund. 😛
Jag kom till Radiohuset ca 11.45, redan då var kön nästan rekordlång i Hangaren. Kön slutade nästan vid ytterdörrarna till Radiohuset. Jag fick syn på Emma som stod några meter längre fram, jag ställde mig bredvid henne. Det var så mycket folk så att de beslöt för att öppna en till studio.
Medans jag stod i kön så kom Lasse Persson gående förbi, vi hann bara heja på varandra. Alltid lika trevligt att morsa på honom.
Sedan väntade jag ett tag innan jag åkte fram till dörren till Studio 4. Jag var så nära på att få plats med bara ca fem personer innan mig så blev den studion full. Så det vara bara att åka in den andra studio. Därifrån fick man se Peter LeMarc på storbild. Den här studion kändes lite som en biosalong.

Konserten var bra men det kändes ovant att sitta i studion bredvid.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *