En Tyresöresa

Det var fint väder idag och jag hade inget att göra innan jag skulle till mamma på fika idag mitt på dagen. Jag funderade på om jag skulle åka tidigare för att gå någon stans och titta i Tyresö. För en tid sedan berättade mamma om bygget av de höga huset som de håller på med i Tyresö Centrum. Så färden gick dit. Innan jag åkte så kollade jag upp bussarna och hur det gick mellan Tyresö Centrum och Södergården.

Bygget av Tyresö View

DSC02153
Jag hade ganska gått om tid så först tog jag bilden, där de höga huset börjar växa upp. Innan bussen kom så hann jag gå igenom inne i centrum och då såg en person som gick Runt med någon papegoja på axeln.
Jag klev av vid Södergården och tog en promenad via Måndalsvägen till området där mamma bor.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *