Magnus begravning

Magnus begravdes idag i danderyd kyrka. Magnus som var son till Ingmar och gertrud, som också har landställe i Kusböle. Magnus gick bort alldeles förtidigt p.g.a. av sin svåra sjukdomen, han blev 49 år gammal.

Jag var lite osäker på hur lång tid som de skulle ta att åka taxi dit, men väl i taxin så kändes det rätt bra. Vi var framme i Danderyd i ganska bra tid men varken jag eller chauffören hittade kyrkan, så jag kom lite för sent. Det kändes inte bra.
Själva begravningen var fin och varm.
Jag reagerade dock på en sak. Jag satt längs bak på vänster sida i min rullstol. När det var dags för att lägga sin blomma på kista. Vaktmästaren vinkade att jag skulle rulla fram innan någon annan har gått fram ifrån den vänstra delen. Hm, undra varför…
När jag hade lagt rosen på kistan och åkte förbi gertrud så gav hon en värmande kram.

Efter begravningen så var kyrkkaffe, för ett tag så kändes det som få visste vart det skulle vara. Jag hann tänka och fråga om jag skulle beställa taxi eller inte. Det visas sig att det skulle vara i en närliggande byggnad.

Jag höll på att skriva, som vanligt var taxin sen när jag skulla hem och dessutom hade jag inte numret till 020 rullstolstaxi inlagt i mobilen, till min förtvivlan. Så det blev att ringa ”det vanliga numret”, jag fick vänta på taxin, suck.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *