Innebandy A.I.K. – Tyresö och Idrottsgalan

Ikväll var det en riktigt fullspäckad sportkväll. Ja, i alla fall två sportrelaterade händelser, dels Idrottsgalan men också en innebandymatch A.I.K. – Tyresö Trollbäcken. Innebandyn har jag inte följt jättebra på två tre år. För då slutade många bra A.I.K.:are till lika landslagsmän, innan dess så gick jag kanske på ett tiotal matcher per säsong.
Jag bestämde mig för att spela in Idrottsgalan på digitalboxen och åka och kolla på innebandymatchen. Innan jag gjorde något mer så ringde jag och lade min röst på Lisa Nordén.

Jag hade beställt Rullstoltaxi och när jag satt och åt så kom jag på att man kanske inte kan betala med kort i Solnahallen. Så jag ringde dit och kollade, svaret var negativ. Jag skulle inte hinna till bankomaten innan taxin kom, så det fick bli ett uttag på Hemköp. Jag minns att jag hade gjort det en gång tidigare men till skillnad ifrån då var att jag blev tvungen att köpa något. Jag köpte en platspåse för att kunna ta ut pengar.

Jag har fått sitta på olika platser under åren som jag har kollat på innebandy i Solnahallen, så när kom in så frågade jag vart jag fick sitta. Jag fick välja på två platser, jag valde att sätta mig bakom en tom stol bredvid sekretariatet. Stolen var till för han som eventuellt blir utvisad.

I en pause så kom det någon person fram till en av flera som satt vid sekretariatet och pratade ett tag. Jag tyckte att jag kände igen henne, så jag frågade kvinnan vid sekretariatet vem det var. Hon sa att det var A.I.K. fd naprapat som gick förbi, jag blev förvånad att jag minns de. Det är inget som jag har tänk på att komma ihåg. Jag fick ett gott skratt av det. Undra hur mycket som jag kan gräva fram ur minnet och undermedvetna….
A.I.K. vann match med 7-3, efter en stark sista period.

När jag kom hem så hann jag se slutet på Idrottsgalan ”live” på tv. När den var slut så såg jag på hela galan som jag spelade in.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *