Kul med andra vägval

Så fort som jag åker någon stans så tittar jag alltid mig omkring, vilken väg som chauffören tar samt om det är något arbete längst vägen.
Det kan vara allt mellan att en bil står stilla eller stora vägarbeten.
Idag åkte jag taxi till hjälpmedelscentralen sodexo i Hallonbergen för att få nya sidoskydd till min Panthera rullstol.
På vägen dit åkte taxin den vanligaste vägen som de brukar ta. Hemifrån mig på Östermalm till fd rondellen vid där Valhallavägen börjar, där har det blivit en korsning.
När jag åker där och framåt mot Solna, så finns det mycket kul att titta på. Ja, om man som mig gillar att titta på olika vägarbeten och andra byggen intill sin bilfärd.

Efter mitt besök på hjälpmedelscentralen åkte jag direkt till Ica värta. Den sträckan hade jag aldrig åkt men jag hade ett hum hur taxin skulle åka. Jag trodde att han skulle ta ungefär samma väg som de brukar ta till mig och sedan vidare till ICA Värta.

Taxichauffören valde en helt annan väg som jag inte tänkte på. Han valde att åka Bergshamravägen, där fick jag en doft av Johanna inom mig, ända till där den slutar och sedan svängde han in i Liljansskogen. Därifrån åkte vi till Hjorthagen och slutligen fram till Ica Värta.

Här åka med en taxichaufför som verkligen hittade utan att ta till någon jävla GPS och stirra sig blind på den.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *