Mobiljakt Mediamark i Heorn city, del 1

I höstas var jag på Mediamark i Heorn city för att titta på vilken mobil som skulle fungera för mig att använda.
Mitt rörelsehinder gör att jag har sämre motorik än många icke handikappade. Jag åkte tunnelbana till Skärholmen, därifrån fick jag en frisk promenad till Heron city. Under tunnelbaneresan så tänkte jag på några personer som jag fick träffa på Telenovatiden. Nisse som var en av dom, han var jätte duktiga på datorer och teknik.

Jag haffade en säljare och började förklara vad jag var ute efter. Det som jag ville ha var, en modern mobil som jag kan använda. Oj, vilket hög krav som jag ställer.
Det skulle visa sig att han var ointresserad att hjälpa till. Jag hade en del frågor som han inte kunde ge något bra svar på. Jag tog ner telefonen i handen och försökte skriva sms, det gick väl sådär. Då hade säljaren vänt sig om och börjat med några nya kunder.
Jag frågade honom om det fanns någon annan där som kunde Android bättre. Jag fick ett hårt nej till svars. Det verkade som att han ville visa att han kunde mer än han i själva verket gjorde.
Jag nämnde att när jag var här i höstats skulle jag få lämna mobilen inom en månad om det skulle visa sig att jag inte klarade av mobilen. Men det skulle jag inte få göra. Då kände inte jag för något köp.
Jag tog bussen till Skärholmen och ner i tunnelbanan för en vidare mobiljakt.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *