Ikväll blir det multitasking, trodde jag men kvällen blir väl i ”Dos-miljö”

Tidigare idag trodde jag att ikväll skulle det bli multitasking-tittning.

Kl 18:15 började handboll EM-matchen FYR Makedonien – Sverige som går i TV4. Jag hade hoppas att man skulle kunna se den via TV4 play eller vad fan de heter. För att kunna göra det så måste man tydligen ha TV4 Play Premium.
Jag förstår inte hur de får tvinga folk att köpa TV4 Play Premium när matchen går i marknätet. DÅLIGT!

Jag har sett att C more gör reklam för deras play-möjligheter, så jag kollade upp hur jag skulle göra för att få tillgång till det. Jag ringde till C more, de sade att Comhem hade inte aktivera tjänsten än. DÅLIGT!

Så kvällen blir väl i ”Dos-miljö”.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *