Thomas Ledin

I Lördags kväll var det dags igen för att gå till Cirkus, denna gång stod Thomas Ledin för en show.

När de kollade min biljett så sa de att de kommer två eller tre till i rullstolar. Utrymmet där vi skulle dela på var för litet för tre rullstolar, som tur var kom inga fler än jag som satt i rullstol. Bredvid mig hade jag ett glatt gäng damer som hade ätit och druckit en del. Flera gånger under showen så flyttade en av damerna ut sin stol så att det störde mig ganska mycket, grr. Om hon visste att jag var där. Ja, det visste hon. Jag förstår inte varför hon hela tiden drog ut stolen.

Med sig hade Thomas, David lingren spelade Thomas som ung och dansare. Showen var upplagt som en berättelse över hans liv och hans långa sångkarriär.
De blandade in en del gamla filmklipp ifrån hans långa karriär.

Under kvällen fick man höra många av hans kända låtar. Showen var jättebra.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *