En Skarpnäck dag

För några veckor sedan var jag i Skarpnäck och hälsade på Patrick. Jag kom för tidigt till Skarpsäck så jag gick runt och kollade lite. Mitt emot kulturhuset låg det en restaurang när jag bodde i området. Jag har tre rätt så klara minnen ifrån restaurangen.
Då mötes jag av byggjobbare och några kvinnor var ute och rökte. Jag passade på och fråga vad det skulle bli i lokalerna, fick till svar att Skarpnäck Kyrkan skulle flytta in där. Det visade att de kände igen Patrick, bara till namnet. Jag berättade att jag hade bott i grann huset. Då fick jag veta att de skulle ha en invigningsfest, den var idag.

Ifredags kväll kom jag på att Seanit, en fd assistent till mig. Hon hade sagt att jag skulle meddela henne när jag var i Skarpnäck nästa gång. Jag gjorde en påminnelse till mig och sms henne i morse.
När jag var på väg till tunnelbanan så svarade hon att jag kunde komma till henne direkt. Hon ville att jag kom till henne, innan jag gick på invigningen. Jag blev bjuden på kaffe och bullar. Vi pratade bl.a. om branden i Skarpnäck och hur hon reagerade när hon fick syn på mitt namn när hon vikarierade som Biståndshandläggare på Östermalms stadsdelsförvaltning och om det kunde vara jävig..

Efter det gick jag till Skarpnäck Kyrkan nya lokaler och kollade läget. Jag möttes av massor med barn och någon som var utklädd till någon robotmänniska. Jag kände efter någon minut, jag vill ut. Innan jag hann igenom spärren till tunnelbanan så slog jag en signal till Milosz och se om han var hemma, det var han. Jag dit ett tag och överraskade honom. De skulle strax äta men lite hockey snack blev och att det är stor skillnad på hur mycket tv pengar klubbarna får i Elitserien kontra Allsvenskan.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *