Hur många assistentmånader går det på en digitalvåg brevvåg?

I våras bestämde jag mig för att köpa en digitalvåg brevvåg. Anledningen var att jag blev trött på att stå i kö på Posten vid Hemköp i Fältöversten för att låta de väga breven.

Igår när jag skulle skicka iväg mina tidrapporter till Försäkringskassan så hade jag inga frimärken hemma. Det blev en promenad till Fältöversten. Innan jag gick dit så vägde jag brevet på min digitalvåg brevvåg och den visade att ett frimärke skulle räcka. När jag hade köpt ett häfte frimärken och satt på ett på brevet. Så sa han på Posten, det räcker inte med ett frimärke.
Undra hur många brev man behöver posta för att tjäna in en digitalvåg brevvåg…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *