Branden i Skarpnäck

Idag på morgonen ringde jag mamma för att höra om hon skulle kunna hinna stanna till i Skarpnäck och fota skadorna efter branden i torsdags. Då de var en brand som härjade i ett hus med Uppemot 100 lägenheter som fick evakuerades. Mamma sa att hon inte skulle hinna åka dit innan hon kom till mig.

Jag bestämde mig ändå för att åka ut till Skarpnäck fast att jag kände lite trött efter den intensiva veckan.
När jag kom fram till Skarpnäck så gick jag fram till porten till de höga huset mitt emot kulturhuset för att åka högst upp. Därifrån hade man bra utsikt både mot brandområdet men också mot Bagarmossen hållet. Om man tittade lite snett så såg ända bort till Kaknästornet.

Sedan åkte jag ner och gick till brandområdet och tittade runt.

De hade spärrat av en gata, där en kranbil stod med container. På gatan kunde kunde man se bl.a. stora brända plåtbitar och tegelstenar.

När jag stod och tittade på ett hus där hela taket var borta, så tyckte jag att det var något i ögonvrån som inte stämde. Jag tittade igen lite till, efter det så såg jag att där uppe på några våningar upp stod det en liten traktor.

När jag hade klivit av vid Stadions tunnelbana och började gå hem så såg jag ännu en gång något i ögonvrån som inte brukar finnas där, en toalett.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *