En miljöförstörning gjorde så att jag fick träffa en polis

I förra veckan gjorde jag slag i en sak som jag har tänkt på länge. Jag får KBH ifrån är Stockholms stads kommunala bostadsbidrag för personer med funktionsnedsättning. Varje månad får jag hem en bekräftelse ifrån Nordea/Plusgiro som talar om att pengarna har satts in, det tycker jag det är helt onödigt.

Jag ringde till Östermalms Stadsdelsförvaltning och hörde mig för om det kunde stoppa utskicket av brevet. Jag fick till svar att jag fick gå till min bank och be de stoppa utskicket. Jag var där för några dagar sedan, då fick jag till svars att det var avsändaren som bestämmer om det ska gå ut en bekräftelse.

Jag mailade en på Östermalms Stadsdelsförvaltning och frågade igen och fick ett svar som jag tog med mig idag till Nordea.
De skulle kontakta plusgiro och höra om de kunde stoppa utskicket mer kunde de inte göra.

På hemvägen när jag kom in på min gata där jag bor så finns det en parkeringsautomat som jag brukar titta på för att se hur mycket klockan är. Assistenterna saktar inte ner när jag passerar den, vilket jag inte vill häller. Det var något som inte stämde idag när vi gick förbi, den visade ingen tid alls. Jag hann tänka några gånger, ska jag vända om och titta eller ska jag gå upp till lägenheten. Jag vände om och såg att det stod ”ta ut kortet”, så vi gjorde det. Det var ett visakort.

Vi gick in på bo bergmans stödboende som ligger på gatuplan i de huset. De var ingen som kände ingen namnet som var på kortet. Den förta personalen som vi mötte hänvisad till en annan. Hon tog med sig kortet in på sitt kontor. Efter tag så kom hon ut och rekommendera oss att gå till polisen.

Jag visste att de ligger en polisstation ganska nära Stadions tunnelbana men är inte hundra på vilken gata. Den ligger på en gata som har en vändplan. Ibland tar jag den vägen när jag har gått ifrån stan eller jag har varit på Bosse. En gång när jag gick förbi där så håll de på med en filminspelning, precis utanför polisen. Det höll på med någon scen för de senaste Beckfilmerna.
Jag möttes av en trappa utan någon ramp för att kunna ta sig in på Polisstationen men det fanns en ringklocka som var till för att kalla på polisen. De kom ut en polis och vi lämnade över visa-kortet till henne. Till sist så passade jag på att nämna att det inte var tillgänglig för mig. Jag fick till svar att de visste de redan och att DHR har påtalat de.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *