Dator kopplad till tv

För ett eller två år sedan önskade jag mig en trådlös adapter mellan en bärbar dator till tv. Har för mig att programmet var svårt att installera. Fick felmeddelande i samband av installationen. Jag ringde supporten för att höra vad jag skulle göra. Vi kom fram till att jag skulle åka och byta ut hela paketet. Åkte hem och installerade det, utan problem. Det gick ett par månader som jag satt och tittade på gamla tv-serier via datorn men som visades på tv samtidigt satt jag och gjorde annat på datorn. Efter något halvår började det strula igen. Då kände jag, jag ger upp med det här.

Jag köpte en ny bärbar dator med ett HDMI-utgång, runt julen 2011. Då tänkte jag: ”jag köper en kabel som jag lägger i en kabelränna”. Jag med hjälp av assistenterna mätte och köpte material till det. Efter några dagars jobb så var allt på plats.
Skönt, då kan jag börja titta igen ifrån datorn till tv. Glädjen varade i någon månad. Sedan började bilden få ränder över hela tv-rutan.

Vi provade med två av mina assisternas datorer om de fick samma ränder. Det fick ingen av dem. Då tänkte vi att det måste var fel i min dator. Lämnade in den, fick tillbaka den efter några veckor. De hade bytt moderkortet för högtalarutgången tydligen var lite glapp. Felet kvarstod. I veckan beställde jag en ny HDMI-kabel, den fick jag idag. Jag var spänd på att pröva den. Har samma fel med den nya kabeln.

Jag tar tacksam emot förslag som löser mitt problem

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *