Tomas Ledin

Här om dagen ringde jag och bokade en biljett till Tomas Ledin. I torsdags så tänkte jag hämta ut den, här nere i våran tobaksaffär. Där har jag hämtat ut andra biljetter förr som jag har bokat via Ticnet.
När jag sa i affären att jag ville hämta ut en biljett så får jag till svars, att de har slutat med det. Så jag gick till Spelöversten som ligger i Fältöversten, där har jag också hämtat ut biljetter förut. Även där gick det inte men fick veta att Ticnet har inte längre samarbete med ATG. Hon sa att det fanns fåtal ställen och hämta ut biljetterna på, närmaste var en spelbutik vid Centralen, Pressbyrån inne på Cityterminalen. Så jag åkte dit till stora Pressbyrån på Centralstationen men där kunde jag inte häller hämta ut. Jag blev hänvisad till övervåningen. Där hittade jag Stockholms Turaffär och där kunde jag slutligen ta ut min Tomas Ledin biljett.

Om någon undrar om affären är tillgänglig för rullstol och Permobil så är svaret nej. Jag som sitter i en Pantera var orolig för att ha ner något ifrån hyllorna.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *