Nya Värtahamnen

För några veckor sedan fick jag ett informationsblad om hur nya Värtahamnen kommer att se ut och fakta kring det.
Ikväll var det dags att gå på mötet som skulle hållas i Stockholms Hamnars utställningslokal, i Frihamnen.
Väl framme vid entrén så visste ingen där vart mötet skulle hållas. Sedan visade sig att utställningslokalen låg på tredje våningen. En del personer tillsammans med mig väntade på hissen men hissen kom aldrig, så vi tog rulltrappan istället. Självklart är att åka i rulltrappa inget problem men det fanns bara rulltrappa till första våningen. Min assistent fick gå upp och hämta någon som hade kort till hissen.
Själva mötet var ganska segt att lyssna på. De som hamnade längre bak hörde inte vad de sa, de som pratade hade inga mikrofoner. Det medförde att de kom rop var och annan minut att prata högre.
En nyhet som inte jag tagit till mig tidigare var att spårvagn kommer och dras ut till Värtahamnen. Så när jag kom hem igen så googlede jag fram hur den skulle dras.

Det kommer att bli spännande och följa utvecklingen i Värtahamnen.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *