En vattendag i Strängnäs

Igår var det dags för Lasse, Peter och mig samt våra assistenter att åka till Strängnäs för att åka vattenskidor. Min assistent och jag tog tunnelbanan till T-centralen där vi mötte upp de andra. Där tog vi tåget till Strängnäs. Det låg på ett fd militärområde, det märkes på vägen som var lite igenvuxen.

När vi blev avsläppta så var det helt öde, varken Anders eller Bobbo var där, vi gick ner till stranden. Efter ett tag kom Anders i en motorbåt och Bobbo i en bil med ett släp full av grejor.

Man skulle sätta på sig en våtdräkt med blixtlås innan man skulle ut och åka vattenskidor. Den var svår att få på sig. När jag hade fått på mig ca halva våtdräkt så upptäckte vi att den var åt fel håll, så det var bara att tränga av den och böra om.

Väl ute i vattnet på ett par vattenskidor hade jag Bobbo som åkte med. Det var jättesvårt att åka för jag spände mig för mycket och sedan stod jag inte så bra på skidorna som jag och bobbo skulle stå tillsammans på.

På eftermiddagen fick vi prova på att åka på en “Gummiflotte” och en omgjord Skicart. Båda var roliga att åka.
Sist fick jag köra en tur med motorbåten.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *