Taxiresan

I Fredags när jag skulle åka ut till Nacka för att fira Gunnel och John så räknade jag med ca 35-40 minuters restid.
Till att börja med hade han som många andra, svårt att få in min manuella rullstol in i Bagageutrymme. Det är inga problem om man plockar isär rullstolen. Jag har en sån där ”ovanlig rullstol” av märket Panthera 🙂 Som vanligt fick min assistent hjälpa till med att få in rullstolen.
Sedan började ännu en ”GPS-körning”. Han tittade nästan oftare på GPS:en än på vägen, kändes det som. Sedan var det dags att svänga rak emot trafiken. Då tänkte jag: ska vi hoppa av här innan det händer någon olycka. Jag avvaktade ett tag och som tur var gick de lite bättre. Ja, förutom att han körde nästan in i flera bilar.

Undra om han blir den andra som får sparken efter att jag har ringt färdtjänst…

Print Friendly, PDF & Email

2 reaktioner på ”Taxiresan”

 1. Idag fick jag följande brev ifrån Färdtjänsten:

  Hej!

  Vi är ledsna att du upplevde din färdtjänstresa som livsfarlig, så vill vi absolut inte att våra resenärer ska uppleva en färdtjänstresa. Resenären skall alltid erhålla en säker, trygg och bekväm resa i enlighet med god taxitradition. Att köra på det sätt som du beskriver i det aktuella fallet är inte acceptabelt och vi kommer att ta kontakt med berörd leverantör.

  Vi beklagar den obehagliga resan och hoppas att den utgör ett undantag i ditt resande med oss.

  Med vänliga hälsning

  xx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *