Maskinexpo 2012

Jag var på Maskinexpo idag som i år var i Stoxa som ligger lite norr om Arlanda.

Om man jämför årets upplaga med förra året så var året mycket större.

Ganska direkt innanför entrén så var det en skylift som man fick åka upp i. Jag velade om jag vågade åka upp.

Vi fortsatte och titta på andra STORA maskiner. En bit längre fram såg jag grävmaskiner, dock inte jättestora. Jag frågade om jag kunde få prova och det fick jag. Det var jätte roligt. Jag har i många år veljat prova någon grävmaskin. Det finns en videofilm på när jag gräver, här på Filuren.com.

Efter det så hade jag bestämt mig att jag ville upp i skyliften. Efter ett tag överläggning med de som var utställare där så bestämde de att jag skulle få åka bara jag hade med mig min assistenten upp. Assistenten var höjdrädd så jag fick avstå.

Se bilder där ifrån.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *